Laatste school dag op de B.A.S posted by on 6 april 2016

Sorry voor de 1-dag-te-laten-post ( mooi woord toch??…) (^v^) toen ik binnen kwam werd ik plat geknuffeld door de hele klas ik werd heel plat (van zo —-> (^v^) naar zo —-> |) heeel plat dus. Maar het was wel heel aardig,lief en benauwd….๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐmaar we houden het gewoon op “lief en aardig” ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚โ˜บ๏ธ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚. Iedereen was heel vrolijk. Dus dat vond IK heeeel fijn ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ(<—— heel veel rare lachende gele gezichtenโ˜บ๏ธ) op het โžก๏ธwhite-bordโฌ…๏ธ was het progamma van vandaag opgeschreven. Heel veel saaie onzin en verveling en werk en blablablabla, en op het einde stond er ” afscheid Noralie”  ( ik ga ff het leren en werken en vervelen gedeelte van de dag ๐ŸŒ… over slaAn want anders…. Zouden jullie je kapot vervelen๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜‘. 
MIJN AFSCHEID:…

  • Ze hadden ontzettend veel leuke dingen getekend en in een plakboek geplakt ๐Ÿ“˜het is ook blauw net zo als die rare EMOJI!!
  • Heel veel kinderen hebben zelfs iets gekocht ik kreeg allemaal lieve cadeautjes ik vind het een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel fijn afscheid ( oeps… De letter E bleef hangen, ha gefopt ik vond het gewoon ff heel leuk ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ๐Ÿ™‚๐Ÿ™ƒ (<—– nog meer rare lachende gele gezichten ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™€)  iedereen was supah dupaah lief ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธ๐Ÿ’—๐Ÿ’–โฃ๐Ÿ’•๐Ÿ’˜๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’“๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธโฃ๐Ÿ’—๐Ÿ’–๐Ÿ’˜๐Ÿ’•๐Ÿ’ž๐Ÿ’๐Ÿ’“๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธโฃ๐Ÿ’—๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’˜๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’“๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธโฃ๐Ÿ’—๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’˜๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’“ ik wil jullie als vrienden nooooooooooit meer kwijtโ˜ฎ. We houden gelukkig wel contact via social media en whatsapp en zootjes๐Ÿ“ณ๐Ÿ“ณ het is nu wel weer lang genoeg dus.. Doeg ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ(._.)๐Ÿ‘๐Ÿป


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *